Politica de confidențialitate

Prin accesarea, completarea si transmiterea datelor dvs personale prin intermediul formulaleor existente pe site-ul www.soft-tehnica.com sau transmiterea CV-urilor catre departamentul Resurse Umane din cadrul Asociatia Excelsior pentru Excelenta in Educatie, sunteti de acord cu faptul Asociatia Excelsior pentru Excelenta in Educatie are dreptul de a insera numele, prenumele, adresa de e-mail si telefonul si alte informatii furnizate de dumneavoastra, intr-o baza de date computerizata cu urmatoarele scopuri:

 • pentru utilizarea acestor date de catre Asociatia Excelsior pentru Excelenta in Educatie in scopuri de vanzari si marketing;
 • pentru activitati specifice departamentului Resurse Umane;
 • in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor.

Limitarea raspunderii

Site-ul poate contine date inexacte sau erori. Informatiile de pe site sunt pregatite si furnizate „ca atare” fara niciun fel de garantie, cu privire de exemplu, dar fara a se limita la calitate satisfacatoare sau utilitatea informatiilor pentru un anumit scop. S.C. SOFT TEHNICA S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru niciun fel de daune speciale, indirecte sau consecventiale sau pentru prejudicii sau alte daune care ar putea rezulta din sau sunt legate de utilizarea informatiilor de pe acest site sau de accesarea, navigarea pe si utilizarea acestui site.

Asociatia Excelsior pentru Excelenta in Educatie va depune eforturi rezonabile pentru a posta informatii corecte si actualizate, dar nu garanteaza acuratetea sau caracterul complet al acestora. Asociatia Excelsior pentru Excelenta in Educatie va fi exonerata de orice raspundere cu privire la orice fel de daune care rezulta din accesarea sau imposibilitatea de accesare a site-ului sau din preluarea si utilizarea datelor de pe acest site. Descrierile aferente produselor si serviciilor sunt furnizate ca referinte generale cu privire la natura si tipul produselor si serviciilor oferite de Asociatia Excelsior pentru Excelenta in Educatie Utilizatorii care sunt interesati de aceste produse sau servicii se vor adresa direct Asociatia Excelsior pentru Excelenta in Educatie pentru a obtine informatii complete si actuale.

Monitorizare

Asociatia Excelsior pentru Excelenta in Educatie are dreptul, dar nu si obligatia, de a monitoriza continutul SITE-ului, pentru a determina daca se respecta Termenii acestui acord si oricare alte regului de utilizare stabilite de  Asociatia Excelsior pentru Excelenta in Educatie si de asemenea pentru a verifica daca este respectata litera legii, sau pentru a raspunde cerintelor din partea organelor competente de stat.

Politica de confidentialitate

Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal

Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

Asociatia Excelsior pentru Excelenta in Educatie in calitate de autor, propietar si administrator al site-ului web www.soft-tehnica.com, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarei persoane care acceseaza site-ul web in vederea efectuarii de comenzi online.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, S.C. SOFT TEHNICA S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care ne sunt furnizate.

Societatea noastra se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site-ului www.soft-tehnica.com, asa cum prevad dispozitiile legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

 • Dreptul la informare (art.12)
 • Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
 • Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
 • Dreptul de opozitie (art.15);
 • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
 • Dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Asociatia Excelsior pentru Excelenta in Educatie in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveti intrebari legate de confidentialitatea datelor, ne puteti contacta / notifica oricand utilizand datele de contact existente pe site.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor:

 • oferirea serviciilor solicitate de dumneavoastra;
 • pentru a va confirma serviciile pe care le-ati comandat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la acestea;
 • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
 • pentru activitati specifice departamentului Resurse Umane, in situatia in care sunteti interesati sa faceti parte din echipa Asociatia Excelsior pentru Excelenta in Educatie si ati trimis un CV, catre departamentul Resurse Umane, prin intermediul site-ului.

Asociatia Excelsior pentru Excelenta in Educatie nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, cu exceptia cazului in care avem convingerea, de buna credinta, ca legislatia ne impune acest lucru sau ca acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau a proprietatii societatii noastre.

Securitatea datelor colectate si procesate

Asociatia Excelsior pentru Excelenta in Educatie utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru, incluzand audit-ul periodic pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare.

Echipamentul de tip server pe care este gazduit site-ul web prin intermediul caruia colectam date cu caracter personal este protejat atat la accesul fizic cat si la accesul de la distanta (limitat), fiind instalat intr-un centru de date si supus periodic unui audit de securitate.

Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

Definitii

Date cu caracter personal: orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal: orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Stocarea: Pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese.

Operator: Orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; daca scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt determinate printr-un act normativ sau in baza unui act normativ, operator este persoana fizica sau juridica, de drept public ori de drept privat, care este desemnata ca operator prin acel act normativ sau in baza acelui act normativ;